Általános tájékoztató

A VENYIGE 3 INGATLAN Hasznosító és Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület leányvállalata. A társaság alapítása 2006-ban történt a volt Műszertechnika gyár telephelyének megvásárlásával.

A társaság kiemelt feladata: a tulajdonában álló vagyonelemekre kiterjedő ingatlankezelői, vagyonhasznosítási feladatok ellátása, annak kereteiben beruházási, ingatlanfejlesztői, bérbeadási és üzemeltetői munkák elvégzése.

Telephelyünk 28 079 m2 területű, amelyen többszintes irodaházak, gyártócsarnok, 7 db raktárépület, szabadterület és az azokat kiszolgáló létesítmények (étterem, porta, energiaközpont, stb.) vannak.

Infrastruktúrája felújított, a rendelkezésre álló elektromos energia, gáz, hőmennyiség, víz-szennyvíz kapacitások a bérlők igényeit messzemenően kielégítik.

A telephely 24 órás védelemmel ellátott, a személyes védelem mellett korszerű optikai védelmi rendszerrel is rendelkezik. Kiépített a belső telefonhálózat, a központi tűzjelző-, és betörésjelző rendszer. Az épületek részben klimatizáltak, néhány raktár kivételével fűtöttek. A bérlő igénye szerint a hiányzó infrastruktúra kiépíthető.

A telephely első felében az irodai és humán szolgáltatások elvárásait biztosító építmények lettek kialakítva, míg a hátsó részében ipari, szolgáltatási és raktározási tevékenység végzésére alkalmas építmények, valamint szabad területek találhatók.

A tulajdonos KÖBE, mint a legnagyobb bérlő mellett több, jól ismert cég választotta telephelyéül ingatlanjainkat. A bérbeadható területek kihasználtsága folyamatosan 70-80%-os. Bérelhető iroda, gyártó csarnok rész, raktári terület, de tartós igény esetén biztosítani tudunk önálló építményeket (irodaház, raktár) is.

A VENYIGE 3 INGATLAN Hasznosító és Fejlesztő Kft. biztosítja bérlőinek a kulturált, igényes környezetet vállalkozói feladataik magas szintű ellátásához.

Ügyvezető: Kárpáti Tibor (műszaki ügyekért felelős vezető)
Ügyvezető: Csicselyné Gulyás Márta (gazdasági ügyekért felelős vezető)
Üzemeltetésért felelős: Maslenka Géza +36/70-316-3430
Titkárság/pénzügyi adminisztráció: Vékony Csilla +36/1-431-1100